Hallgatóknak
Képzések
- Agrár
- Egészségügy
- Egyéb
- Érettségi felkészítő
- EU
- Ezotéria
- Jogi
- Pénzügy
- Számítástechnika
- Vezetőképzés
Tájékoztató
Kapcsolat
Belépés
Név:
Jelszó:  
Képzõ cégeknek, oktatóknak
Regisztráció
Gyakori kérdések
Kapcsolat
Képzõk, szerkesztõk
Belépés
Név:
Jelszó:  
Tájékoztató

Tisztelt Érdeklõdõ, Kedves Leendõ Hallgatónk!

Ha Ön valamelyik tanfolyamunkat el kívánja végezni, az alábbiak szerint könnyedén megteheti. Már hatodik éve kínálunk e-learning tanfolyamokat. Palettánk folyamatosan bõvül.

TANULÁS

1. Válasszon tanfolyamot!
Minden információt megtalál a tanfolyamokról, érdemes azokat körültekintõen áttanulmányozni. Ha maradt kérdése, érdeklõdjön! A tanfolyamok 3-8 hét alatt elvégezhetõk.
Felépítés
A tanfolyamok tananyag-egységekbõl épülnek fel (5-10 fejezet). A tananyag-egységeket tesztek zárják. A teszteken való megfelelés kötelezõ a továbblépéshez. A zárótesztek eredményes kitöltése korlátlanszor megpróbálható.
A teljes tanfolyamot záróvizsga zárja. A záróvizsga kérdései a tesztek kérdéseibõl kerülnek összeállításra – véletlenszerûen. A teszteket és a záróvizsgát egyaránt gép ellenõrzi, így Ön azonnal értesül az eredményrõl. A záróvizsga eredménye mellé Ön azonnal érdemjegyet is kap. Ha az érdemjeggyel nem elégedett, akkor ismét megpróbálhatja a záróvizsgát. (Az ismételt záróvizsga törli az elõzõ vizsgaeredményt!)

2. Töltse ki a jelentkezési lapot!
A lap sikeres beérkezése után a rendszer regisztrálja Önt.

3. Utalja át a tanfolyam díját!
A tanfolyamok árát elõre kell fizetni: Ön a tanfolyamot akkor kezdheti meg, amikor a tanfolyam tájékoztatójában szereplõ összeg a képzõhöz beérkezett.

4. Tanuljon!
A tanfolyamok kötetlen idõbeosztásúak; Ön akkor és olyan ütemben sajátítja el a kiválasztott képzést, ahogy ideje engedi.

Ha több tanfolyamot kíván párhuzamosan megkezdeni vagy végezni, kérjük valamennyire külön jelentkezzen!
Kérdésekkel forduljon központunkhoz: info@oklevel.hu

TANÚSÍTVÁNY

Tanfolyamaink nem biztosítanak végzettséget. Kiállított tanúsítványaink a munkaerõpiaci elhelyezkedés során jelenthetnek elõnyt, illetve egy-egy szakterületen való jártasságot erõsítik meg.

TANFOLYAMOK DÍJA

A tanfolyam díja magába foglalja a tanúsítványt és a postaköltséget. A tanfolyamok feltüntetett díján kívül semmiféle további költség nincs.

Jó tanulást, hasznos idõtöltést kívánunk Önnek!

 


f

Impresszum Médiaajánlat